PLATA SI TRANSPORT

MODALITATEA DE PLATA

Plata avans in baza facturii proforme.

Plata ramburs la livrare cash sau card.

Prin Ordin de Plata

– doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari:plata facturii se va face integral, prin ordin de plata.

Pentru conturile in EURO, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb BNR din ziua facturarii.

Plata prin Card:

Dupa efectuarea platii, veti fi contactat de catre un consultant al site-ului tabla-online.ro care va comunica statusul platii efectuate pe site-ul nostru, urmand ca dupa confirmarea acesteia sa pregateasca produsele pentru livrare la adresa mentionata.

Nota:

Orice comisioane in legatura cu tranzactiile efectuate prin banca (card, ordin de plata s.a.) pot fi instituite exclusiv de banca dvs. pe baza contractelor de card, cont curent s.a.

Plata proformelor sau facturilor emise de catre noi, se va face DOAR  in urmatoarele conturi bancare:

BANCA TRANSILVANIA: RO27BTRLRONCRT0456063101

 

 

MODALITATI DE TRANSPORT

 • livram in toata tara in maxim 48 ore;
 • plata in sistem ramburs; nu percepem avans, clientul poate sa achite produsele dupa verificarea si receptia lor.
 • transport gratuit in toata tara (pentru comenzi formate din tabla+ accesorii cu valoarea mai mare de 4500 ron tva inclus)
 • oferim sistem pluvial in aceeasi culoare si textura cu tigla metalica; inclusiv pe culorile mate; peste 20 de nuante disponibile;
 • monstre de culoare gratuite prin prioripost.
 • ai comandat de la noi si nu iti ajung materialele, promitem sa trimitem completarea in maxim 7 zile lucratoare cu transport gratuit indiferent de valoare (chiar si pentru un panou de tabla, chiar si daca esti din timisoara!)
 • suntem singura firma care va da raspuns scris in maxim 6 ore de la solicitarea unei oferte prin expedierea planului de acoperis (in intervalul 9-18 de luni-vineri)

Garantam calitatea sistemul de acoperis pentru ca utilizam materie prima produsa de furnizori cu renume mondial (marcegaglia, corus, arcelormittal); astfel produsele noastre beneficiaza de garantie 30 ani pentru coroziune si 10 ani pentru culoare la semilucios respectiv 15 ani pentru mat sidefat (pentru grosime 0,5);

 

RETUR DE PRODUSE

IMPORTANT:  PENTRU COLETE DETERIORATE SAU CARE NU AU FOST LIVRATE CORESPUNZATOR, NU NE ASUMAM RASPUNDEREA.

Returul se asigura pentru:

– produse livrate care prezinta defecte calitative si a caror stare a fost sesizata pe avizul de insotire marfa.  Returul se efectueaza pe loc la receptia marfii impreuna cu delegatul de la producator semnat de ambele parti.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de transport agreat de transportator.  Pentru returul produselor care nu fac obiectul unor returi calitative costul returului este suportat integral de comparator. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

 1. Completeaza AZIVUL DE INSOTIRE A MARFII cu defectul sesizat si cere o copie curierului/transportatorului pentru a fi trimis pe adresa de e-mail office@tabla-online.ro ;
 2. Returul este acceptat doar pentru produsele de serie (accesorii ) Panourile din tabla nu vor fi acceptate pentru retur.
 3. Dupa trimiterea avizului si confirmarea primirii formularului de catre un operator al tabla-online.ro, veti fi contactat de un reprezentant.
 4. Ridicare coletului de catre curier se face in maxim 2 zile lucratoare in baza unui aviz telefonic prin care veti comunica ora de preluare a coletului.
 5. Plata produselor returnate se va face in maxim 48 ore (depinde de caz) de la preluarea produselor returnate si verificarea calitatii.